Услужни дејности

Услужниот сектор во РС Македонија има значаен удел во креирањето на приходи во стопанството.

БДС Лазовски во своето портфолио на делување ги поддржува следниве услужни дејности:

1.Приватни здравствени установи

2.Транспортни услуги

3.Шпедитерски услуги

4.Приватни Здравствени  Установи

5.Самостојни вршители на дејност

6.Автошколи

 Поддршка и водење на секаков вид услуги, од фризерски салони, цвеќарници и разни медицински услуги па се до салони за масажа, велнес и слично; накратко, секој што работи со крајните клиенти.